Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Toyota-Honda: Διακόπτουν τη λειτουργία εργοστασίων στην Κίνα

lockitnow.gr
Η ένταση που επικρατεί στην Κίνα λόγω της διαμάχης με την Ιαπωνία για τα διαφιλονικούμενα νησιά ανάγκασε τις ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες Toyota Motor Corp και Honda Motor Co να διακόψουν τη λειτουργία τους σε ορισμένα εργοστάσια.

Αιτία είναι οι αυξανόμενες σε όγκο και συχνότητα διαδηλώσεις κατά στόχων ιαπωνικών συμφερόντων,
σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Κιόντο. Η Honda Motor Co επιπλέον προειδοποίησε ότι οι εμπορικές σχέσεις με το κινεζικό κράτος επιδεινώνονται σε επικίνδυνο βαθμό.

Η Κίνα και η Ιαπωνία, είναι δύο ισχυροί οικονομικοί εταίροι με τις εμπορικές συναλλαγές να φτάνουν το περασμένο έτος τα 345 δισεκατομμύρια δολάρια. 



Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου