Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αγρίνιο: Δημόσιος υπάλληλος πήγε για... φακελάκι και βρέθηκε με χειροπέδες

lockitnow.gr
Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια συνελήφθη το απόγευμα 27/09 στο Αγρίνιο. O 58χρονος υπάλληλος Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που απαιτούσε χρηματικό ποσό, για να προωθήσει αίτημα πολίτη.

Ο υπάλληλος που υπηρετεί στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών στο Μεσολόγγι, ζητούσε 1200 ευρώ από πολίτη , ώστε να του εξασφαλίσει άδεια χειριστού, από το Τμήμα όπου εργάζονταν. Το ραντεβού του υπαλλήλου με τον πολίτη κλείστηκε στο Αγρίνιο, αφού προηγουμένως όμως από τον καταγγέλλοντα, είχε γίνει αναφορά στην Ασφάλεια Αγρινίου. Κατά την διάρκεια της συναλλαγής...
ο πολίτης, έδωσε στον υπάλληλο την προκαταβολή που ζητούσε και συγκεκριμένα 800 ευρώ για να συλληφθεί όμως στη συνέχεια από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου. Ο υπάλληλος, με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να κινηθούν και διαδικασίες σε βάρος του από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι και το γραφείο του

104 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, το χρηματικό πόσο των 2.765 ευρώ το όποιο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δράση του, πληθώρα εγγράφων (πρωτότυπα και σε φωτοαντίγραφα) τόσο της υπηρεσίας του συλληφθέντα όσο και άλλων υπηρεσιών, συμπληρωμένα και ασυμπλήρωτα έντυπα αδειών κυκλοφορίας μηχανημάτων έργου, διαφορές αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις (συμπληρωμένες και ασυμπλήρωτες)

Τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του 58χρονου αποτελούν στοιχεία στα οποία είτε είχε πρόσβαση είτε του τα είχαν εμπιστευτεί λογω της ιδιότητας του και είχε υπεξάγει. 

Επίσης έγινε έρευνα στο χώρο εργασίας του 58χρονου στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσολογγίου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής : 

  • Δυο υπηρεσιακές στρογγυλές σφραγίδες της πρώην Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας
  • Δυο ασυμπλήρωτα και υπογεγραμμένα τόσο από τον συλληφθέντα όσο και από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειαρχη έντυπα αδειών κυκλοφορίας μηχανημάτων έργου, σφραγισμένα με τη στρογγυλή σφραγίδα της Υπηρεσίας
  • Μια συμπληρωμένη άδεια χειρισμού μηχανήματος έργου 
  • Μια υπηρεσιακή ταυτότητα πρώην υπαλλήλου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας Μια σφραγίδα εταιρίας χωματουργικών εργασιών 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου