Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Βρήκε τον κλέφτη την επόμενη μέρα!

Ένας 44χρονος διαρρήκτης αυτοκινήτων συνελήφθη χθες το απόγευμα από την αστυνομία στην περιοχή των Κουφαλίων, χάρη στη βοήθεια ιδιοκτήτη ΙΧ, το σταθμευμένο αυτοκίνητο του οποίου, ο δράστης είχε προσπαθήσει να παραβιάσει, το προηγούμενο βράδυ. 

Κατά τη διάρκεια της απόπειράς του να διαρρήξει το αυτοκίνητο ο 44χρονος έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, την επόμενη μέρα εκείνος τον εντόπισε
στην περιοχή και ειδοποίησε την αστυνομία, που τον συνέλαβε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 44χρονος στο διήμερο 29-30 Αυγούστου είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών. Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου