Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Θηλυκή συμμορία ρήμαζε την Πάτρα - 17 διαρρήξεις σε ένα μήνα!

lockitnow.gr
Πέντε γυναίκες συνελήφθησαν ενώ από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δεκαεπτά περιπτώσεις κλοπών!

Εξαρθρώθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές σπείρα που απαρτιζόταν από έξι γυναίκες και διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στη Πάτρα. Η λεία από τις κλοπές της συμμορίας ανέρχεται σε πόσο μεγαλύτερο των 80.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν
πέντε Ελληνίδες, ηλικίας 33, 28, 20, 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει μια ακόμα Ελληνίδα, η οποία αναζητείται. Το πρωί της Παρασκευής οι δράστιδες, ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα πέμπτου ορόφου μιας 52χρονης στη Πάτρα, όμως έγιναν αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έσπευσαν στη περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι δράστιδες ενεργώντας "κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια" με συγκεκριμένο τρόπο δράσης και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει το τελευταίο διάστημα άλλες δεκαέξι κλοπές, σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στη Πάτρα, αφαιρώντας κοσμήματα, τιμαλφή και χρήματα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 80.000 ευρώ

Για την διάρρηξη των σπιτιών οι συλληφθείσες χρησιμοποιούσαν τραπουλόχαρτα και πλαστικές κάρτες, με τις οποίες κατάφεραν να ανοίγουν ανασφάλιστες πόρτες. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου