Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα γεωργιανών διαρρηκτών

lockitnow.gr
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον τρεις αλλοδαποί από τη Γεωργία ηλικίας 32, 35 και 49 ετών, οι οποίοι λίγο πριν τη σύλληψή τους είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν πολυκατοικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε οικίες. Συγκεκριμένα επέλεγαν σπίτια στα οποία αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, έμπαιναν παραβιάζοντας τις πόρτες
των οικιών με κλειδιά passé partout και αφού ερευνούσαν τους χώρους έκλεβαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση. Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά το τελευταίο διάστημα έχουν διαπράξει τρεις διαρρήξεις σπιτιών στην Αθήνα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια και πλήθος από διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδιά και κλειδαριές ασφαλείας. Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το εσωτερικό των οποίων ήταν ειδικά διαμορφωμένο ώστε να αποκρύπτονται διαρρηκτικά εργαλεία. Τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφεραν μαζί τους ο 32χρονος και ο 49χρονος ήταν πλαστά ενώ σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. 


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου