Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μηχανοδηγός του ΟΣΕ έκλεβε πετρέλαιο από τα τρένα!

lockitnow.gr
Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερα άτομα το βράδυ της Δευτέρας 24/09, για κλοπή πετρελαίου από αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε. στις Σέρρες αλλά...το ένα από αυτά, δεν ήταν "τυχαίος" κλέφτης.

Κι αυτό γιατί, ο άνδρας εργάζεται ως μηχανοδηγός του Ο.Σ.Ε. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε... παρανομία. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 54, 49, 46 και 43 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες τριών ακόμη κλοπών πετρελαίου σε βάρος του Ο.Σ.Ε.!

Πώς αποκαλύφθηκε η κλοπή

Στο Στρυμονοχώρι Σερρών, έγινε αστυνομικός έλεγχος σε φορτηγό, μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι τέσσερις άνδρες. Οι αστυνομικοί, βρήκαν μέσα στο φορτηγό 16 πλαστικά δοχεία που περιείχαν 16 λίτρα πετρελαίου το καθένα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν κλέψει νωρίτερα από μηχανή εμπορικής αμαξοστοιχίας ιδιοκτησίας Ο.Σ.Ε., η οποία ήταν σταθμευμένη στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Στρυμονοχωρίου Σερρών. Το πετρέλαιο που βρέθηκε αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε..

Το είχαν κάνει σύστημα!
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες τριών
(3) ακόμη κλοπών πετρελαίου από μηχανές εμπορικών αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. που ήταν σταθμευμένες στον ίδιο Σιδηροδρομικό Σταθμό, το τελευταίο δίμηνο. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου