Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πήραν τα παραθυρόφυλλα!

Αλουμίνιο να 'ναι και ό,τι να ΄ναι λένε οι κλέφτες αφού η τιμή έχει φτάσει στα ύψη και πλέον οι κλέφτες αρπάζουν τα πάντα 

Μέχρι και τα αλουμινένια πάνελ από πέργκολες έχουν αρπάξει οι κλέφτες για να τα πουλήσουν με το κιλό (διαβάστε εδώ), αλλά αυτή τη φορά ... ξεπέρασαν τους εαυτούς τους αφήνοντας ένα σπίτι χωρίς παραθυρόφυλλα.

Ο ιδιοκτήτης πάντως ήταν τυχερός. Λίγο μετά την κλοπή οι αστυνομικοί εντόπισαν στα Γλυκά νερά τους κλέφτες (60 και 31 ετών). Όπως αποδείχθηκε οι δυο τους είχαν ρημάξει την ευρύτερη περιοχή Σπάτων-Παλλήνης αρπάζοντας κουφώματα αλουμινίου από τα σπίτια, σύμφωνα με την αστυνομία έχουν κάνει συνολικά εννιά κλοπές.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου