Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Απολύσεις στο Δημοσίου μέσω αξιολόγησης για 15.000 υπάλληλους

Εκτός Δημοσίου θα βρεθούν περίπου 15.000 υπάλληλοι οι οποίοι θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, αφού μετά την αξιολόγηση, όσοι «κοπούν» θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Η αξιολόγηση του προσωπικού θα γίνει στις υπό κατάργηση υπηρεσίες και του Οργανισμούς που συγχωνεύονται. Όσοι λάβουν χαμηλή βαθμολογία θα τεθούν
σε διαθεσιμότητα λαμβάνοντας το 75% του μισθού τους για ένα έτος.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν και μέτρα συνταξιοδοτικής ωρίμανσης έτσι ώστε οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα να μην απολυθούν, αλλά να τους δίνεται η δυνατότητα να εξαγοράσουν 3 πλασματικά χρόνια και να οδηγηθούν στη σύνταξη. 



Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου