Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτη ληστεία στα Σπάτα!

lockitnow.gr
Tο θράσος των ληστών ξεπερνάει κάθε όριο σε κάποιες περιπτώσεις. 

Χθες το απόγευμα τέσσερις άνδρες σταμάτησαν ένα ταξί. Όπως αποδείχθηκε είχαν σκοπό να ληστέψουν το ταξιτζή. Ξαφνικά άρχισαν να τον χτυπούν. Ο άτυχος οδηγός δεν μπόρεσε να τους αντιμετωπίσει. Αναγκάστηκε να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε. Οι δράστες όμως δεν ικανοποιήθηκαν. Άρπαξαν και το ταξί και...
χρησιμοποίησαν το όχημα για να διαφύγουν.

Λίγο αργότερα το εγκατέλειψαν και για να κρύψουν τα ίχνη τους... πήραν άλλο ταξί! Ο πρώτος οδηγός όμως είχε ενημερώσει την αστυνομία, είχε δώσει την περιγραφή και έτσι λίγα λεπτά αργότερα οι ληστές βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου