Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ελληνικά προϊόντα πολλών... αστέρων

Έντεκα εταιρίες ξεχώρισαν σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας 

Έντεκα εταιρείες με ελληνικά προϊόντα βραβεύτηκαν στο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας Great Taste Awards για το μέλι, τα πρόβια τυριά, τις ελιές, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τη σάλτσα τους. 

Οι εταιρείες που ξεχώρισαν έχουν εξαιρετική ποιότητα, αλλά και σημαντικό δίκτυο εξαγωγών σε Ευρώπη και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση γευσιγνωσίας είναι μία εκ των κορυφαίων παγκοσμίως.
Από τα 8.807 προϊόντα που αξιολογήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεχώρισαν περίπου 1.000. Οι ειδικοί γευσιγνώστες-κριτές που ανέλαβαν να αξιολογήσουν τα προϊόντα ξεπερνούσαν τους 350.

Παράλληλα το διαγωνισμό παρακολουθούν κάθε χρόνο αγοραστές και αναγνωρισμένοι chef. Το γεγονός ότι τα αποτελέσματα άργησαν να ανακοινωθούν λόγω του μεγάλου αριθμού δειγμάτων από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητα του διαγωνισμού.


Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου