Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έκλεψε την τηλεόραση κι έφυγε αλλά... βρέθηκε με χειροπέδες

Υπολόγιζε χωρίς τους... αστυνομικούς ο 32χρονος, ο οποίος μπήκε ξημερώματα σε καφετέρια, αφού πρώτα έσπασε την κεντρική κλειδαριά του μαγαζιού. Από μέσα, πήρε μία τηλεόραση αλλά και 70 ευρώ που βρήκε και... έγινε καπνός. 

Όμως, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό,
δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε, μέσα σε σακούλα, η τηλεόραση που είχε πριν λίγο κλέψει από την καφετέρια και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι, με το οποίο πιθανότατα έκανε τη διάρρηξη.Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου