Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ληστεία αλά βρετανικά: Άρπαξαν ρολόγια 500.000 λιρών σε 80''

lockitnow.gr
Τρεις ληστές κατάφεραν σε μόλις 80 δευτερόλεπτα να βουτήξουν ρολόγια αξίας πεντακοσίων χιλιάδων λιρών από κατάστημα στο Μάντσεστερ. 

Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από 80 δευτερόλεπτα για εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο και να αφαιρέσουν εκατό ρολόγια αξίας τουλάχιστον πεντακοσίων χιλιάδων λιρών.
Το περιστατικό συνέβη στο Manchester και ενώ το κατάστημα ήταν ακόμα ανοιχτό.
Οι δράστες οι οποίοι φορούσαν κουκούλες έσπασαν συγκεκριμένες βιτρίνες στο κατάστημα αφού είχαν στοχοποιήσει τα ακριβά ρολόγια που ήθελαν να αρπάξουν.


Οι τρεις δράστες έφυγαν με μια μαύρη Mercedes Benz που οδηγούσε ένας τέταρτος δράστης η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη λίγα τετράγωνα πιο κάτω. 

Αστυνομικός του Μαντσεστερ δήλωσε: "Αυτή ήταν μια θρασύτατη ληστεία καθώς οι ληστές χτύπησαν ενώ το κατάστημα ήταν ανοιχτό" και πρόσθεσε: "Ήταν καλά σχεδιασμένη. Οι δράστες χρειάστηκαν λιγότερο από 80 δευτερόλεπτα για να κλέψουν περισσότερα από εκατό ρολόγια". Το βίντεο από την ληστεία δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Manchester ζητώντας από τους πολίτες πληροφορίες. Τα κλεμμένα ρολόγια ήταν μοντέλα του Audermars Piguet, του Jaeger Le Coultre, της Hublot και της Cartier. 



Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου