Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μαγνησία: 16χρονος έδειρε περιπτερά για μια κούτα τσιγάρα!

Συνέβη σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. 

Θύμα, είναι ένας 59χρονος περιπτεράς... Αρχικά, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 16χρονος πήγε στο περίπτερο σαν πελάτης. Στη συνέχεια, έκλεψε μια κούτα τσιγάρα και πήγε να φύγει. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου αντέδρασε και προσπάθησε να του
την πάρει απ' τα χέρια. Τότε ο 16χρονος άρχισε να το χτυπάει στο πρόσωπο και το σώμα! Ο περιπτεράς του πήρε την κούτα από τα χέρια και ο 16χρονος έφυγε.

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου κάλεσε την αστυνομία και τελικά, μετά από καταδίωξη ο 16χρονος βρέθηκε με χειροπέδες.


 Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου