Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ηλεκτρονική Κλειδαριά Εισόδου TSE, από την εταιρεία BURG-WACHTER (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κλειδαριά αυτή είναι προϊόν υψηλής ασφάλειας και χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές πόρτες. Κομψή και λειτουργική, εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση, χωρίς να χρειάζεται γραμμή για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Απλά τοποθετείται στην πόρτα και αλλάζει μόνο ο κύλινδρος της κλειδαριάς.

Πως λειτουργεί:
Δεν χρειάζεται κλειδί για να ανοίξει! Ανάλογα με τον τύπο της ηλεκτρονικής κλειδαριάς, χρησιμοποιείται ένα ειδικό ηλεκτρονικό κλειδί ή εισάγεται κωδικός από τον χρήστη.

Στο παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι κλειδαριές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου