Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Το ριφιφί της... 10ετίας! Μπήκαν από την Πανεπιστημίου και βγήκαν στην Αιόλου! "Σήκωσαν" μαγαζί με κινητά και κοσμηματοπωλείο - 300.000€ η λεία τους!

- Έκοψαν τα καλώδια του ΟΤΕ και "ξήλωσαν" τις κάμερες ασφαλείας
- Άνοιξαν τρύπες σε τρεις τοίχους για να μπουν από το ένα μαγαζί στο άλλο
- Διέφυγαν από την ταράτσα πολυκατοικίας! 

Μια καλοσχεδιασμένη ληστεία. Όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι διαρρήκτες...
Βήμα-βήμα, οι ληστές μπήκαν και βγήκαν σαν... κύριοι από δυο μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Πανεπιστημίου 65. Κανείς δεν τους είδε, κανείς δεν τους άκουσε. Κι όταν οι ανυποψίαστοι καταστηματάρχες άνοιξαν τα μαγαζιά τους στις 08:00 το πρωί, αντίκρισαν με τρόμο πως τους είχαν κλέψει!

Η δουλειά έγινε ξημερώματα. Πρώτα, οι διαρρήκτες μπήκαν στη στοά, πήγαν στο υπόγειο, βρήκαν τον πίνακα του ΟΤΕ και έκοψαν όλα τα καλώδια. Εξασφάλισαν έτσι ότι δεν επρόκειτο να χτυπήσει κανένας συναγερμός. Μετά, «ξήλωσαν» τις κάμερες ασφαλείας, για να μη μπορεί κανείς να τους δει, 

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον ακάλυπτο χώρο που συνδέει τα δυο μαγαζιά. Πρώτα, μπαίνουν στο μαγαζί με τα κινητά και ανεβαίνουν στον ημιόροφο. Πηγαίνουν στη μεσοτοιχία με το κοσμηματοπωλείο. Σπάνε τον τοίχο και τα σίδερα που είχε βάλει ο κοσμηματοπώλης για να θωρακίσει το μαγαζί του

Ανοίγουν τρύπα και περνούν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου. Πήραν ό,τι υπήρχε στις προθήκες του μαγαζιού: ρολόγια και κοσμήματα αξίας περίπου 250.000 ευρώ. Επιστρέφουν στο κατάστημα με τα κινητά κι αδειάζουν και τις δικές του προθήκες. Λεία σχεδόν 40.000 ευρώ. Βγήκαν από το ίδιο άνοιγμα που μπήκαν στο κατάστημα, αλλά φρόντισαν να μην εμφανιστούν στην Πανεπιστημίου.

Στη στοά υπάρχει μια πολυκατοικία. Μπήκαν μέσα κι έφτασαν έως την ταράτσα της. Κι από εκεί, κατάφεραν να φτάσουν στην οδό Αιόλου. Κι εξαφανίστηκαν! 



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου