Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

“Είμαι αυτός που ψάχνει η αστυνομία. Πάρτε τους να έρθουν να με συλλάβουν, έσκασα από τη ζέστη”!

Η όλη ιστορία θα μπορούσε να γίνει κωμική ταινία μόνο που δεν είναι. 

Ένα ανθρωποκυνηγητό κατέληξε σε... γέλιο!Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί όταν οι άνδρες τις ομάδας ΔΙΑΣ θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες ενός ΙΧ και αποφάσισαν να κάνουν έλεγχο. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σπάτων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κυνηγετικό όπλο. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου τους ανάγκασε να απομακρυνθούν και ο οδηγός πάτησε το γκάζι.

Αμέσως οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν να καταδιώκουν τους δυο δράστες καλώντας παράλληλα ενισχύσεις.

 Οι δυο άνδρες λίγο αργότερα εγκατέλειψαν το όχημα κοντά στον λόφο Μπούρα και διέφυγαν με τα πόδια αναζητώντας κρησφύγετο. Αμέσως η περιοχή κυκλώθηκε από αστυνομικούς που επιχειρούν να εντοπίσουν τους δύο άνδρες, ενώ καθώς ήταν οπλισμένοι τουλάχιστον με ένα κυνηγετικό όπλο κλήθηκαν και τα ΕΚΑΜ για να συμμετάσχουν στις έρευνες. Στο όχημα των δύο δραστών βρέθηκε και έντυπο υλικό με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Γύρω στις 13:30 ένα τηλεοπτικό συνεργείο γυρνούσε από ρεπορτάζ στο κανάλι του στην περιοχή της Παιανίας στο ύψος των στούντιο της Φίνος Φιλμ. Εκεί βλέπουν έναν άνδρα με τατουάζ να τους κάνει σήμα να σταματήσουν. Ο άνδρας αυτός φαινόταν εξουθενωμένος. Οι δύο τεχνικοί ακούνε τότε έκπληκτοι να τους λέει: “Πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία να έρθουν να με συλλάβουν γιατί έχω σκάσει από την ζέστη. Δεν αντέχω. Εγώ είμαι αυτός που ψάχνουν”.

Οι δύο άνδρες στην αρχή δεν τον πίστεψαν αλλά μετά από λίγο πείστηκαν και πήραν την αστυνομία. Στην αρχή ούτε οι αστυνομικοί αυτοί τους πίστεψαν όμως το ελικόπτερο της αστυνομίας που ερευνούσε την περιοχή είδε τον συγκεκριμένο άνδρα και έτσι τον συνέλαβαν. 

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Πάνω του βρέθηκε μια ρουμανική ταυτότητα όμως σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έλληνα, σεσημασμένο κακοποιό που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Επίσης πάνω του βρέθηκε μια άντζεντα με πολλά ονόματα ποινικών κακοποιών καθώς και μια φωτογραφία του Σορίν Ματέι.

Ο δεύτερος άνδρας αναζητείται και σύμφωνα με τις αρχές είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί και να συλληφθεί. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου