Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης στην Πάρο!

lockitnow.gr
- Υπήρχαν και σημάδια από πίεση στον λαιμό της κοπέλας
- Η 15χρονη είχε εντοπισθεί βαριά τραυματισμένη σε βραχώδη περιοχή στην Πάρο
- Ψάχνουν να βρουν σε ποιόν ανήκει το DNA
- Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΑΤΤΙΚΟΝ

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως από τις έρευνες που συνεχίζονται με τον μυστηριώδη τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο. Πρόκειται σαφώς για εγκληματική ενέργεια...
αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και στο σώμα της το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε επίθεση - ενδεχομένως να έπεσε και θύμα βιασμού.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, το γενετικό υλικό ανήκει σε άντρα και βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο. Όπως είπε επίσης, περιμένουν αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων, αφού στον λαιμό του παιδιού βρέθηκαν μώλωπες που πιθανότατα να προκλήθηκαν από κάποιο μαντήλι ή κάτι άλλο, ενώ σημαντικό ρόλο στο να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια έπαιξε το γεγονός ότι το σορτς και το εσώρουχο της 15χρονης βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου από το σώμα της.

Δραματική έκκληση της οικογένειας μέσω του δικηγόρου της, σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τον δράστη της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της 15χρονης Μυρτούς να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως χειρουργηθεί. Είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου