Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Άδειασαν κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους

Δεν χρειάστηκαν παρά μερικά μόνο λεπτά οι δράστες που διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους τα χαράματα της Δευτέρας.

Οι διαρρήκτες “χτύπησαν” μισή ώρα μετά τις τέσσερις το κοσμηματοπωλείο στην οδό Μικράς Ασίας 23. Έσπασαν...
με ένα λοστό την κλειδαριά των σιδερένιων ρολών και αφού τα σήκωσαν έσπασαν και την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος δίχως κανείς να τους πάρει χαμπάρι.

Άδειασαν μόνο τις προθήκες που ηταν γεμάτες με χρυσαφικά ενώ δεν πήραν τίποτα από τις προθήκες με τα ασημικά.

Ο κοσμηματοπώλης Παναγιώτης Ψυχράμης κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας το πρωί που πήγε να ανοίξει το κατάστημά του. Όπως δήλωσε : "υπολογίζω τη ζημιά στις 10.000 με 15.000 ευρώ".Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου