Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΣτΕ: “Πράσινο φως” στη λειτουργία των φαρμακειών τα απογεύματα

Ναι στη λειτουργία των φαρμακειών τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, αλλά και τα Σάββατα, λεει -προσωρινά- με σημερινή του απόφαση το ΣτΕ. 


Στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν προσφύγει οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής, Κορινθίας και Λιβαδειάς, ζητώντας να ακυρωθούν οι αποφάσεις των Περιφερειαρχών που προβλέπουν τη συμμετοχή των φαρμακοποιών στο διευρυμένο ωράριο. 

Στις 13 Νοεμβρίου 2012 θα εκδικαστούν απο το ΣτΕ οι κύριες προσφυγές (αιτήσεις ακύρωσης) των τριών Φαρμακευτικών Συλλόγων. 



Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου