Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ληστεία με... ταχύπλοο στις Σπέτσες! Πληροφορίες ότι το έκαψαν μετά στο Πόρτο Χέλι - Πήραν 500.000 ευρώ

Οι ληστές πήγαν στην τράπεζα το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν κλείσει και... "σήκωσαν" τα λεφτά! Πληροφορίες του δημάρχου αναφέρουν πως ένα ταχύπλοο φλεγόταν στις ακτές κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μια γυναίκα οι οποίοι είχαν οργανώσει καλά το σχέδιό τους. Μπήκαν σε υποκατάστημα  τράπεζας στις Σπέτσες, στις 14:30 το μεσημέρι με Καλάσνικοφ. Με την απειλή των όπλων πήραν τα λεφτά ανάγκασαν τους υπαλλήλους να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια της τράπεζας και να πάρουν όλα τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτά, ποσό που φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Εν συνεχεία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος του νησιού, βγήκαν από το κατάστημα παίρνοντας μαζί τους και δύο γυναίκες, τις οποίες πρώτα είχαν απειλήσει, προκειμένου να φτάσουν στις μηχανές τους, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο έξω από την τράπεζα. Άλλωστε, το σημείο στο οποίο βρίσκεται η τράπεζα δεν μπορούν να προσεγγίσουν μηχανές. 

Έτσι μαζί με τις δύο γυναίκες τις οποίες χρησιμοποίησαν σαν αντιπερισπασμό, έφτασαν στο σημείο όπου είναι οι καφετέριες και εκεί άφησαν τις δύο γυναίκες, επιβιβάστηκαν στις μηχανές και διέφυγαν.
Οι τέσσερις ληστές έφτασαν σε μια ερημική παραλία, όπου εκεί βρισκόταν ένα ταχύπλοο, στο οποίο μπήκαν μαζί με τα λεφτά και έγιναν καπνός!

Στις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού σημάνε συναγερμός για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ είχαν ειδοποιήσει και τις κοντινές περιοχές, όπου μπορεί να "βγήκαν" οι ληστές με το ταχύπλοο. Αργότερα το λιμενικό έλαβε κλήση για ένα σκάφος ταχύπλοο που καίγεται κοντά στις ακτές στο Πόρτο Χέλι και θεωρεί πως είναι αυτοί που έκαναν τη ληστεία και σε εκείνο το σημείο παράτησαν το ταχύπλοο. 

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, έσβησαν την πυρκαγιά στο ταχύπλοο και δεν εμφανίστηκε κανένας, πράγμα που ενισχύει το γεγονός ότι μπορεί να ήταν το σκάφος με το οποίο διέφυγαν οι ληστές




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου