Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις σε κατοικίες στα βόρεια προάστια

Δύο Γεωργιανοί 44 και 25 ετών, οι οποίοι είχαν διαρρήξει διαμέριμα στο Μαρούσι, από το οποίο είχαν αφαιρέσει ένα χρηματοκιβώτιο, συνελήφθησαν την Τρίτη 26 Ιουνίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ αναζητείται τρίτος συνεργός τους. 




Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε, βραδινές κυρίως ώρες, διαρρήξεις σε κατοικίες. 

Όπως εξακριβώθηκε οι δύο συλληφθέντες έχουν διαπράξει άλλες 4 διαρρήξεις κατοικιών, 2 στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, μία στο Χαλάνδρι και μία στο Μαρούσι, με την ίδια μέθοδο δράσης, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα και ηλεκτρικά είδη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου