Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στη Χίο

Ζευγάρι δυο από τους τρεις νεκρούς του δυστυχήματος

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες που προκάλεσαν το τροχαίο δυστύχημα στη Χίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, δυο εκ των οποίων ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

 Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Χίου, Λεωνίδας Καλάγκιας, εξέφρασε την απορία του από την απουσία σημαδιών φρεναρίσματος στο σημείο του δυστυχήματος. Τόνισε ότι το λεωφορείο είχε περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα.

Διευκρίνισε επίσης ότι ο οδηγός ήταν έμπειρος και δεν είχε κάνει την προηγουμένη κάποιο δρομολόγιο, οπότε ήταν ξεκούραστος. Ο κ. Καλάγκιας απέδωσε δε εύσημα στους άνδρες της πυροσβεστικής, καθώς αντέδρασαν άμεσα και έσωσαν τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου. Στην αντίθετη περίπτωση δήλωσε, θα είχαν χαθεί και άλλες ζωές.

Tα ονόματα των νεκρών όπως δημοσιοποιήθηκαν από τις αρχές, είναι Γιαρίμογλου Ευστράτιος 66 ετών και Γιαρίμογλου Αικατερίνη 70 ετών ζευγάρι, και η Μαρία Πασαλή 56 ετών γνωστή χαράκτρια από τη Χίο.Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου