Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ενώπιον της δικαιοσύνης και πάλι ο δράστης του Ντένβερ

lockitnow.grΚατηγορείται για το φόνο 12 ανθρώπων στην πρεμιέρα του Μπάτμαν

Οι γείτονες του Τζέιμς Χολμς, του ανθρώπου που κατηγορείται για το φόνο δώδεκα ανθρώπων σε κινηματογράφο της Ορόρα στο Ντένβερ, υποστηρίζουν ότι ο τον απειλούσαν με έξωση από το διαμέρισμα του, το οποίο όπως δηλώνουν οι αστυνομικές αρχές, είχε παγιδεύσει με εκρηκτικά. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, εννέα ημέρες πριν το περιστατικό ο Χολμς ρωτούσε ιδιοκτήτες σπιτιών αν κάποιος ήξερε για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην περιοχή. Ο Χολμς συνελήφθη στο γκαράζ του κινηματογράφου λίγο μετά τους πυροβολισμούς και είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι το διαμέρισμά του ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, στο διαμέρισμα βρέθηκαν 30 αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, τους οποίους είχε συνδέσει με καλώδια ώστε αν κάποιος προσπαθούσε να μπει να ενεργοποιηθούν αυτόματα. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα και οι αρχές κατάφεραν να αφοπλίσουν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς με ασφάλεια.

Σήμερα, ο Χολμς θα παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης και αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή κρατείται στην απομόνωση της φυλακής Αραπάχοε και, αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών, αν και στην πολιτεία του Κολοράντο δεν έχει εκτελεστεί κανείς από το 1976. Την προηγούμενη Δευτέρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης και αναμένεται η ψυχιατρική εξέτασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου