Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Άφαντο το κινητό - Με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας

Ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζει τις έρευνες στην Πάρο σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όσον αφορά τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού της 15χρονης κοπέλας στην παραλία Άγιος Στέφανος της Πάρου το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.


Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής παρά τις έρευνες στο σημείο τραυματισμού της κοπέλας δεν βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο ενώ χθες για περίπου τρεις ώρες δύτες του λιμεναρχείου εξερεύνησαν όλο το θαλάσσιο χώρο μπροστά από το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένη η 15χρονη για να εντοπίσουν το κινητό της μέσα στη θάλασσα. Μέχρι στιγμής το κινητό δεν βρέθηκε και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρέπει να το πήραν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν την άρση απορρήτου του κινητού της 15χρονης προκειμένου να διαπιστώσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η κοπέλα το τελευταίο διάστημα. Επίσης την εξέτασε ο ιατροδικαστής μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χωρίς να μπορέσει όμως να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην προανάκριση δεδομένου ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα υπόλοιπα τραύματα είχαν καλυφθεί από την εγχείρηση.Επίσης με εντολή της αστυνομίας ελήφθη DNA από τα νύχια της τραυματισμένης κοπέλας προκειμένου να συγκριθεί στην περίπτωση που συλληφθεί ο ή οι δράστες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις δεν προκύπτει ασέλγεια ή βιασμός στη 15χρονη ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες με λήψη πολλών καταθέσεων από ενοίκους ή ιδιοκτήτες καταστημάτων και σπιτιών κοντά στο σημείο που βρέθηκε τραυματισμένη η 15χρονη. 



Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου