Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μπάρες νέας τεχνολογίας, με συναγερμό και υποστήριξη κάρτας SIM (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα τεχνολογία στις μπάρες έφτασε και προσφέρει ακόμη περισσότερη ασφάλεια . Η ηλεκτρονική μπάρα ασφαλέιας,της εταιρείας Viro, διαθέτει συναγερμό που ενεργοποιείται σε περίπτωση παραβίασης και υποδοχή για κάρτα SIM, ώστε να καλεί τον ιδοκτήτη στο κινητό και να τον προειδοποιεί. Είναι κατάλληλη για πόρτες ή παράθυρα.


Πως λειτουργεί: 
Αρχικά τοποθετήστε μια κάρτα SIM στην ειδική εσωτερική υποδοχή. Μόλις πραγματοποιήσετε μια κλήση από το δικό σας τηλέφωνο στον αριθμό της κάρτας που έχετε τοποθετήσει στην μπάρα, ο αριθμός σας αποθηκεύεται αυτόματα στην μνήμη του συστήματος συναγερμού.Έτσι, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης θα σας καλέσει. Στην κάρτα μπορούν να αποθηκευτουν μέχρι και 5 αριθμοί κινητών τηλεφώνων. 

Στον συναγερμό υπάρχει διακόπτης "on" και "off". Για να τον ενεργοποιήσετε, αλλάξτε την θέση του διακόπτη στο "on", πριν φύγετε από τον χώρο. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα, στην οποία είναι τοποθετημένη η ειδική μπάρα, ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης θα ανιχνεύσει την δραστηριότητα και θα αρχίσει αμέσως να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα σε όλους τους αποθηκευμένους αριθμούς και ακόμη θα καλέσει τον πρώτο αριθμό που αποθηκεύτηκε. 

Τα πρόσωπα που λαμβάνουν τα μηνύματα ή τις κλήσεις έχουν την δυνατότητα να καλέσουν την SIM που είναι τοποθετημένη στην μπάρα και χάρη στο μικρόφωνο που βρίσκεται ενσωματωμένο, να ακούν τι συμβαίνει στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό θα τους βοηθήσει να καταλάβουν αν πρόκειται για διάρρηξη ή συμβαίνει κάτι διαφορετικό και ανάλογα να καλέσουν για βοήθεια. 

Αν θέλετε να την προμηθευτείτε, επισκευθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr για να την βρείτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου