Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Χολιγουντιανή ληστεία με λεία 400.000 ευρώ!

Σκηνές από αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ εξελίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Ασπρόπυργο όταν τέσσερις ληστές με δύο αυτοκίνητα έφτασαν έξω από το κεντρικό κτίριο της ΕΚΟ που βρίσκεται πίσω από τα διυλιστήρια. 

Οι τρεις από τους τέσσερις ένοπλους δράστες επιβιβάστηκαν στο ένα όχημα και συνέχισαν, ενώ ο άλλος έμεινε πίσω να τους περιμένει. 

Λίγο πριν από τις 11.30 οι τρεις άγνωστοι...
βρέθηκαν μπροστά στον πυργίσκο μέσα στον οποίο υπήρχε φρουρός ιδιωτικής εταιρείας. Τότε ο ένας δράστης κατέβηκε και με την απειλή Καλάσνικοφ τον ακινητοποίησε με σκοπό να τον κρατήσει όμηρο όση ώρα θα διαρκούσε η επιχείρηση. Οι άλλοι δύο ληστές παρέμειναν στο όχημα.

Μετά ο οδηγός του οχήματος αναπτύσσοντας ταχύτητα έσπασε την προστατευτική μπάρα της εισόδου και εισέβαλε στον προαύλιο χώρο των γραφείων. Στάθμευσε το όχημα σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πόρτα του κτιρίου, οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας κρατώντας τα όπλα στα χέρια.

Φωνάζοντας να πέσουν όλοι κάτω, ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και τους δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν στον προθάλαμο. Χωρίς να χάσουν χρόνο οι δύο ληστές κινήθηκαν προς το γραφείο όπου λειτουργούν οι οικονομικές υπηρεσίες και άρπαξαν ένα σάκο που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περιείχε περίπου 400.000 ευρώ. 

Στη συνέχεια τρέχοντας επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και αφού σταμάτησαν να πάρουν τον συνεργό τους από την κεντρική είσοδο χάθηκαν με κατεύθυνση την παλιά εθνική οδό. 

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, και τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στη ληστεία ήταν κλεμμένα.



Πηγή: espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου