Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αίσιο τέλος για τα δίδυμα παιδιά που χτύπησε μοτοσικλετιστής

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας των δίδυμων παιδιών που είχε παρασύρει, μαζί με τη μητέρα τους, 11 μέρες, πριν με τη μηχανή του υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού επί των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας. 


Το κοριτσάκι, 7 ετών, έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το αγοράκι διέφυγε τον κίνδυνο και την Τρίτη αναμένεται να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Ο 22χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ανέφεραν μάρτυρες, είχε τραυματίσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να τραυματίσει σοβαρά τη μητέρα με τα δύο παιδιά της.

O νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 



Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου