Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Πυροβολισμοί και χειροβομβίδα κατά αστυνομικών στο Ν. Κόσμο

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο, με τρεις ενόπλους, νεαρής ηλικίας οι οποίοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, κάνοντας χρήση και χειροβομβίδας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. 

Οι δράστες όταν αντιλήφθηκαν το περιπολικό στη συμβολή των οδών Αγκύλης και Λασσάνη, προσπάθησαν με γρήγορους ρυθμούς να εξαφανιστούν. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας, στη συμβολή Αγκύλης και Χατζημιχάλη οι άγνωστοι πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, ενώ έριξαν και μία χειροβομβίδα.

Όπως προαναφέρθηκε από το επεισόδιο δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου