Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

CAL Κλειδαριά συρόμενων κουφωμάτων Doublex Classic

Οι ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ συρομένων κουφωμάτων "Doublex Classic" σας προστατεύoυν από τους επίδοξους διαρρήκτες, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πόρτες,παράθυρα, συρόμενες μπαλκονόπορτες από αλουμίνιο. 

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ διπλού κλειδώματος. 
  • Δυνατή στην ασφάλεια καθώς 2 ατσάλινοι πίροι κουμπώνουν στο αντίκρυσμα ασφαλίζοντας 100% το χώρο σας. Τοποθετείται σαν πρώτη αλλά και σαν δεύτερη (πρόσθετη) κλειδαριά σε κάθε συρόμενο φύλλο. Έχει πάχος 10,5 mm. 
  • Παρέχει τη μέγιστη μηχανική ασφάλεια γιατί το κυπρί βιδώνεται με τέσσερεις βίδες που πιάνουν και την σιδερένια ψευτόκασα. Τοποθετείται πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε ύψος.
  • Έχει το πλεονέκτημα να φαίνεται από μακριά αν είναι ασφαλισμένη ή όχι 
  • Έχει περάσει τα αμερικανικά τεστ ασφαλειας με τη μεγαλύτερη επιτυχία και έχει απεδείχθει η ισχυρότερη κλειδαριά συρομένων από το 2002 
  • Η συσκευασία CAL DOUBLEX CLASSIC περιλαμβάνει 1 τεμάχιο που αποτελείται από: (α) κυρίως σώμα με τους 2 χαλύβδινους πίρρους ασφαλείας, (β) πλαστικό κάλυμα, (γ) μικρή εξωτερική χούφτα, (δ) αντίκρυσμα που φωλιάζουν οι πίρροι και (ε) 2 πλαστικές προεκτάσεις-αποστάτες που φέρνουν το κυπρί-αντίκρυσμα πιο κοντά στη κλειδαριά σε πιο βαθιά προφίλ. 
  • Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την κλειδαριά ανάλογα που θέλετε να την τοποθετήσετε. Αν ασφαλίζει δεξιά ή αριστερά τότε επιλέγετε την απλή εκδοση. Αν τα κουφώματα ασφαλίζουν στο κέντρο (φιλητά συρόμενα) θα χρειαστείτε επιπλέον την χούφτα. Αν η πόρτα είναι βαριά και ανοίγει δύσκολα, μπορείτε να προσθέσετε το χερούλι-λαβή όπου κουμπώνει βιδωτά πάνω στην κλειδαριά Doublex Classic. 
Σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης παρακαλουθήστε το παρακάτω βίντεο:


Δείτε περισσότερα στο  Lockitnow.gr/Ασφάλειες θυρών και παραθύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου