Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Είχαν ρημάξει σπίτια στη Δυτική Αττική

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν ως μέλη σπείρας που “άνοιγε” σπίτια σε Θρακομακεδόνες, Καματερό, Αχαρνές και Ανω Λιόσια, κλέβοντας από τρόφιμα μέχρι όπλα. 

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις Έλληνες, 15, 30 και 39 χρόνων, ενώ αναζητούνται άλλοι 4 συνεργοί τους για σωρεία ληστειών σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα, έμπαιναν στα σπίτια -την ώρα που έλειπαν οι ένοικοι- και άρπαζαν ....
χρήματα, κοσμήματα, κινητά, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, όπλα, τρόφιμα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί ότι η σπείρα έχει διαπράξει στα Άνω Λιόσια, το Καματερό, τους Θρακομακεδόνες και τις Αχαρνές 54 διαρρήξεις-κλοπές και 1 απόπειρα ληστείας. Η αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Διάφορες πινακίδες κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. 1 τηλεόραση. 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής. Διαρρηκτικά εργαλεία. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου