Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Φθιώτιδα: Ο δραπέτης έκανε το άλμα της ζωής του - Έτσι κατάφερε να ξεφύγει!

Οι αστυνομικοί που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους, περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο ο Αλβανός κατάφερε να γίνει καπνός - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη... 

Ο νεαρός Αλβανός είχε συλληφθεί χθες το μεσημέρι (15-04-2013) μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του ως ύποπτοι για κλοπές και διαρρήξεις. Μάλιστα από την προανάκριση προέκυψε ότι έχουν κάνει και ληστεία σε σπίτι. Αργά το απόγευμα όταν τελείωσε η προανάκριση στα γραφεία της Ασφάλειας και οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα κρατητήρια βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει. 


Πιο συγκεκριμένα ο κρατούμενος μόλις βγήκε στο πλατύσκαλο του αστυνομικού μεγάρου, για να οδηγηθεί από την εξωτερική είσοδο στο υπόγειο όπου είναι τα κρατητήρια, ξαφνικά έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς την έξοδο της οδού Αθηνών. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 22χρονος διέσχισε γρήγορα τον προαύλιο χώρο και όταν βρέθηκε μπροστά στη ψηλή μάντρα, με τη φόρα που είχε, έκανε ένα απίστευτο σάλτο και την πήδηξε, με αποτέλεσμα να τρέξει προς την πόλη και να χαθεί στο σκοτάδι. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικοί άρχισαν τις αναζητήσεις οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. 




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου