Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Έπαιρνε αγκαλιά τα θύματά του και τους άδειαζε τις τσέπες!

O λόγος για έναν 17χρονο που συνελήφθη στην Πάτρα και μέχρι τώρα, έχουν εξιχνιαστεί από την Αστυνομια μια ληστεία και δεκατέσσερις κλοπές σε πεζούς! Για αυτό το τελευταίο, τις κλοπές στους πεζούς δηλαδή, ο δράστης είχε μια... ξεχωριστή μέθοδο. 


Ο 17χρονος συνελήφθη χθες το βραδύ, στη Πάτρα. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 17χρονος το τελευταίο τετράμηνο είχε κάνει μια ληστεία και δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπής σε πεζούς στην Πάτρα. Για τις κλοπές, ο 17χρονος επέλεγε κυρίως ηλικιωμένους άνδρες τους οποίους... αγκάλιαζε, αφαιρώντας ταυτόχρονα τα χρήματα από τις τσέπες τους! 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας, που είχε εξαρθρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών τον περασμένο Νοέμβριο, αποτελούμενη από 11 Έλληνες οι οποίοι είχαν κάνει τα τελευταία δυο χρόνια περισσότερες από 70 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα και άτομα στη Πάτρα, ενώ το περιουσιακό όφελος από τη δράση τους ξεπερνούσε τις 225.000 ευρώ!

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου