Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Μακεδονία: Πολυμελής σπείρα άνοιγε σπίτια και αυτοκίνητα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σπείρα διαρρηκτών που το τελευταίο δίμηνο δρούσε σε πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας. 

Πέντε τσιγγάνοι ηλικίας απο 17 μέχρι 41 συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στις περιοχές του Ευόσμου και των Διαβατών, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί τους. 

 Όπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι διέπραξαν δώδεκα διαρρήξεις σε σπίτια και δύο απόπειρες διαρρήξεων, καθώς και δύο κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητο και από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, δύο κυνηγετικά όπλα και χρηματικά ποσά. Εξάλλου, κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν 18 κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας. 


Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία είχαν προβεί σε αλλαγές στους κινητήρες τους, ώστε τα οχήματα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες σε περιπτώσεις καταδίωξης. 

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, τρία πιστόλια, 11 φυσίγγια, 165,2 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και τέσσερις πινακίδες κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων συνεργών τους, καθώς και για την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου