Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών που “χτυπούσε” κοσμηματοπωλεία και σπίτια

Συνελήφθησαν στο Παγκράτι, τέσσερα μέλη σπείρας, που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια και κοσμηματοπωλεία, στα οποία εισέρχονταν παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο ή με τη μέθοδο του ριφιφί. 

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς από τη Γεωργία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία, ηλικίας 33, 27 και 39 ετών αντίστοιχα και έναν 32χρονο Έλληνα. 

Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές, εκ των οποίων δύο σε κοσμηματοπωλεία και δύο σε σπίτια στη Νίκαια, στην Καλλιθέα, στην Ν. Σμύρνη και στην Αμαλιάδα Ηλείας.

Ύστερα από έρευνες σε οικίες και αυτοκίνητα των δραστών βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν : 
-Μεγάλος αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών χειρός και κινητών τηλεφώνων. 
-Πλήθος από διαρρηκτικά εργαλεία, φακούς, γάντια, κουκούλες και κλειδιά. 
-Συστήματα παρακολούθησης.
-Τέσσερα αεροβόλα πιστόλια και δύο (2) σιγαστήρες 
-Τρία συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TASER) 
-Τρία μαχαίρια 
-Τρεις πλαστές ταυτότητες  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου