Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ληστεία ταχυδρομικού υπαλλήλου! Του πήραν 30.000 ευρώ και έκαψαν το αυτοκίνητο!

Τα χρήματα της ληστείας που έγινε στην Αιτωλοακαρνανία, προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταχυδρομικός υπάλληλος που κινούνταν με το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το Τρίκλινο, περιπου ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό, είδε άτομο που του έκανε σήμα να σταματήσει. Ο άγνωστος άνδρας που φορούσε φόρμα παραλλαγής και καπέλο, αφού το αυτοκίνητο σταμάτησε, χτύπησε πιθανώς με λαβή πιστολιού τον ταχυδρομικό υπάλληλο στο κεφάλι, τον έβγαλε έξω και του έκλεψε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν σάκος με 30 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για πληρωμες συντάξεων στην περιοχή. 


Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ταχυδρομικός υπάλληλος, λίγο μετά την επίθεση και την ληστεία και ενώ περπατούσε στο δρόμο, βρήκε το κλεμμένο Ι.Χ. στο οποίο είχε βάλει φωτιά ο δράστης. Πιθανολογείται πως εκεί τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν με άλλο όχημα . Στην περιοχή γίνονται εκτεταμένες έρευνες από την Αστυνομία και έχουν στηθεί μπλόκα για να βρεθεί ο ληστής και οι συνεργοί του.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου