Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο διαρρήκτης...

Ο διαρρήκτης κατόρθωσε να εισβάλει στο σπίτι ενός στρατιωτικού στην Πάτρα, αλλά σίγουρα δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε. 

Την ώρα της διάρρηξης, ο ιδιοκτήτης της οικίας παρακολουθούσε τηλεόραση στο δωμάτιό του και δεν αντιλήφθηκε το δράστη. 

Ωστόσο ο κακοποιός δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και κάποια στιγμή έκανε θόρυβο, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες του στρατιωτικού, που βγήκε από το υπνοδωμάτιό του για να δει τι είχε συμβεί.
Τότε στρατιωτικός και διαρρήκτης βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο!

Ο ένστολος, που γνωρίζει άριστα πολεμικές τέχνες, δεν έχασε χρόνο και αμέσως άρχισε να χτυπάει τον δράστη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε καν να «απαντήσει». Αφού τον ξάπλωσε στο έδαφος, ο στρατιωτικός άρπαξε τον δράστη και τον πέταξε έξω από την πόρτα προειδοποιώντας τον πως αν τον ξαναδεί, θα τον δείρει ακόμη πιο πολύ!
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου