Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Λήστεψαν φαρμακείο με ψεύτικο όπλο αλλά... δεν πήγαν μακριά

Η 35χρονη και ο 38χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος της 48χρονης ιδιοκτήτριας του φαρμακείου. 

Η ληστεία έγινε το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας. Δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή ψεύτικου πιστολιού, πήραν από το ταμείο του φαρμακείου το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. 


Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο άτομα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν κλέψει, καθώς και ένα μαντήλι και ένα ζευγάρι γάντια που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας. 

Τα χρήματα που έκλεψαν, επιστράφηκαν στην 48χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου