Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δυο εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων σε Καλλιθέα και Χαϊδάρι

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων από ληστές. Οι δράστες δεν διστάζουν να “χτυπήσουν” μέρα μεσημέρι, αιφνιδιάζοντας τα θύματά τους. 


Η πρώτη επίθεση καταγράφηκε λίγο μετά τις 11:00, στην Καλλιθέα. Τρία άτομα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Οι δράστες επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο άνδρα. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό, τρία ρολόγια του θύματος και τράπηκαν σε φυγή. 

Μερικές ώρες αργότερα, στις 14:30 το μεσημέρι, μία αλλοδαπή γυναίκα, εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένης  στο Χαϊδάρι. Η δράστιδα επιτέθηκε στο ηλικιωμένο θύμα της. Το μόνο που άρπαξε ήταν η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της η ηλικιωμένη. Ο θόρυβος που είχε προκληθεί όμως κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν έγκαιρα την αστυνομία. 

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την δράστιδα.



Πηγή: newit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου