Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ο επίδοξος ληστής... ατύχησε - Σύλληψη μετά την επίθεση που έκανε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης μπήκε σε μίνι μάρκετ στην Κατερίνη και επιτέθηκε στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας... 


Πρωταγωνιστής ένας 27χρονος Αλβανός, που αργά το βράδυ της Κυριακής (14-04-2013) μπήκε σε μίνι μάρκετ της περιοχής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης χτύπησε τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας και προσπάθησε να κλέψει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Οι φωνές της γυναίκας όμως τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. 


Για κακή του τύχη, ένα περιπολικό της αστυνομίας περνούσε από το σημείο και πολύ γρήγορα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 27χρονο. Πλέον κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και διερευνάται η συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου