Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πριν χτυπήσει ο συναγερμός πρόλαβαν και πήραν κοσμήματα 100 χιλιάδων ευρώ!

Οι "ποντικοί" χτύπησαν και έγιναν καπνός! Ο λόγος για τους δράστες της διάρρηξης ενός κοσμηματοπωλείου στην Κρήτη που κατάφεραν να κλέψουν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαφανίστηκαν μόλις ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος και πριν φτάσει η αστυνομία... Οι άγνωστοι κατάφεραν να κόψουν ενα σιδερο και να ανοίξουν το ρολό ενώ στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο κατάστημα. Οι δράστες πήραν από τις προθήκες και από ένα συρτάρι του καταστήματος δυο σετ συνολικά 100 δακτυλιδιων και 5 σετ από 10 χρυσές αλυσίδες. 

Αξιωματικοί ερευνούν την υπόθεση εξετάζοντας και το υλικό από τις κάμερες των παρακείμενων καταστημάτων .




Πηγή : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου