Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Λαμία: Το θύμα χτύπησε τον ληστή στο κεφάλι με το συρτάρι του ταμείου

Ο δράστης δεν περίμενε την αντίδραση του θύματός του και έφυγε, ωστόσο συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Tο περιστατικό συνέβη περίπου στις 11:30. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος νωρίτερα είχε αντιληφθεί ότι ένα αυτοκίνητο κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. Σημείωσε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας και συνέχισε την δουλειά του. 

Ξαφνικά βλέπει μπροστά του έναν νεαρό. Κρατώντας στο χέρι του μαχαίρι του ζήτησε χρήματα. Ψύχραιμος ο ιδιοκτήτης άνοιξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το τράβηξε και ....
χτύπησε τον ληστή στο κεφάλι! Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Πήρε ένα ξύλο που είχε δίπλα του και συνέχισε να τον χτυπά. Αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη ο δράστης εξαφανίστηκε.

"Δουλεύω 17 ώρες την ημέρα.Δεν θα τον αφήσω να μου πάρει τα λεφτά" δήλωσε αργότερα ο ιδιοκτήτης του mini market στο κέντρο της Λαμίας. 

Το παραλίγο θύμα του όμως ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία δίνοντας και τον αριθμό κυκλοφορίες του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν αμέσως το αυτοκίνητο.Σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα που προσήχθησαν στο κτήριο της Α.Δ. Φθιώτιδας.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου