Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σε επτά περιοχές της χώρας τα "πλοκάμια" σπείρας κλεφτών! - 7 συλλήψεις από την Αστυνομία!

Η σπείρα είχε κάνει περισσότερες από 45 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σε επτά περιφέρειες της χώρας και εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών και το αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας, Κορινθίας. 

Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται συνολικά 25 άτομα και ήδη έχουν συλληφθεί επτά, ηλικίας από 23 έως 43 ετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επτά άτομα συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, σε Αττική, Αχαΐα, Ηλεία και Κορινθία.
Στις 01/03, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου οδηγώντας ένα ΙΧ φορτηγό, το οποίο είχαν κλέψει από την περιοχή Μακρύσια Κρεστένων Ηλείας. Τους συνέλαβαν μετά από καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων, κοντά στον κόμβο της Επιδαύρου, στην Κορινθία.

Όσον αφορά στη δράση της σπείρας, οι κλοπές αφορούσαν κυρίως ΙΧ φορτηγά συγκεκριμένης μάρκας και μοντέλου, τα οποία μετέφεραν σε συνεργείο που διατηρεί ένας εκ των συλληφθέντων, στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής. Στην συνέχεια παραποιούσαν τα στοιχεία των οχημάτων και τα πωλούσαν, είτε ως μεταχειρισμένα, είτε για ανταλλακτικά. Από την έως τώρα έρευνα, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί 37 κλοπές αυτοκινήτων στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Αττική, την Κορινθία, την Αρκαδία, το Ηράκλειο, την Άρτα και την Αργολίδα. 

Επίσης, η σπείρα είχε κάνει δύο ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Αττική και στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ είχε κάνει και πέντε κλοπές σε σπίτια και αποθήκες στην Αττική, στην Εύβοια και στο Ηράκλειο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή.



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου