Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ξυλοκόπησε τον κλέφτη και βρέθηκε στο κρατητήριο

Μεσημέρι πήγε να κλέψει το αυτοκίνητο ο δράστης στην περιοχή της Δάφνης και  βρήκε τον μπελά του. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε τον κλέφτη και τον άρπαξε.

Λίγο μετά τις πέντε ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου είδε έναν άγνωστο να προσπαθεί να “ανοίξει” το αυτοοκίνητό του. Έπεσε πάνω στον δράστη και άρχισε να τον χτυπά.
Ο δράστης όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία ελπίδα και δέχθηκε βροχή τα χτυπήματα. Όταν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί και έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον κλέφτη πεσμένο από τα χτυπήματα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Συνέλαβαν τον δράστη, αλλά κάλεσαν και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ πέρασα και χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου καθώς προκάλεσε σωματικές βλέβες στον κλέφτη.




Πηγη: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου