Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ληστές με λοστούς σκόρπισαν τον τρόμο στα Εξάρχεια

Τρεις φορές μέσα σε μιάμιση ώρα χτύπησαν οι ληστές με τους λοστούς στην περιοχή των Εξαρχείων. Στο στόχαστρό τους μπήκαν δύο φαρμακεία και ένα super market. Οι αστυνομικοί αν και σε κοντινή απόσταση δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. 

Με οργανωμένο σχέδιο σπείρας που χτυπάει καταστήματα και φαρμακεία μοιάζουν οι επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων.
Το πρώτο χτύπημα έγινε στις επτά το απόγευμα. Οι 4 άγνωστοι μπήκαν με τους λοστούς στα χέρια σε φαρμακείο, άρπαξαν 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να ενημερωθεί η αστυνομία. Οι αστυνομικοί, αν και το τμήμα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες. Οι ληστές σαράντα λεπτά αργότερα χτύπησαν και δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο ένα ακόμη φαρμακείο. Οι δράστες σε αυτή την επίθεση ήταν 5. Απείλησαν τον φαρμακοποιό με λοστούς πήραν 100 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.
 Παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν βρήκαν το παραμικρό ίχνος των δραστών. Στις οκτώ και μισή και πάλι μια ομάδα ανδρών με λοστούς επιτέθηκε αυτή τη φορά σε super market, το σκηνικό επαναλήφθηκε για τρίτη φορά.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου