Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Σπείρα «ρήμαζε» καταστήματα στα Μεσόγεια

Συνελήφθησαν δύο άτομα, αναζητούνται συνεργοί 

Στην εξάρθρωση σπείρας, που διέπραττε ληστείες σε καταστήματα στην περιοχή των Μεσογείων (Λαύριο, Καλύβια, Ανάβυσσος, Μαρκόπουλο, Σπάτα, Αρτέμιδα), προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο μέλη της συμμορίας, ένας Έλληνας, 61 ετών και ένας 42χρονος Αλβανός και αναζητείται ακόμα μία 47χρονη Ελληνίδα, καθώς και άγνωστος αριθμός συνεργών. 

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ένα μέλος της ομάδας έμπαινε στα καταστήματα και με την απειλή όπλου αφαιρούσε από τους υπαλλήλους και τους πελάτες, ...
χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, φορητούς Η/Υ και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, ο δράστης διέφευγε πεζός ή επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες είχαν προηγουμένως αφαιρέσει.

Από την έρευνα στην οικία του πρώτου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο όπλο με γεμιστήρα. Σε βάρος του 42χρονου αλλοδαπού συλληφθέντα εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις και στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην χώρα. 

Όπως εξακριβώθηκε, κατά το τελευταίο τετράμηνο, η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει 13 ληστείες και τρεις κλοπές οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων. 



Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου