Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Τους έπιασαν την ώρα που "άνοιγαν" το σπίτι

Ο λόγος για δύο Μαροκινούς, ηλικίας 23 και 26 χρόνων, οι οποίοι αφού συνελήφθησαν, προέκυψε ότι είχαν κάνει κι άλλες διαρρήξεις ενώ έμεναν παράνομα στη χώρα. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω χθες τα ξημερώματα, την ώρα που προσπαθούσαν με την χρήση μεγάλου μαχαιριού, να διαρρήξουν τη πόρτα σπιτιού στην Ιεράπετρα. 


Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δίμηνο, έκαναν ακόμη πέντε κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στην Ιεράπετρα, παίρνοντας ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικά ποσά. Επίσης, ο 23χρονος παραβίασε περιοριστικό όρο διαμονής, ενώ ο 26χρονος μπήκε και έμενε παράνομα στη Χώρα. Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, γίνεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας. Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου