Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ABUS Λουκέτο δισκόπλακας 7000 RS1 Detecto

ABUS Λουκέτο δισκόπλακας με συναγερμό 7000 RS1 Detecto (ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 14) 

  •  Το Detecto RS1 είναι ένα ηλεκτρονικό λουκέτο δισκόπλακας εφοδιασμένο με 3D-θέσεων –ανιχνευτή. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση κίνησης ή δόνησης ενεργοποιείται άμεσα ο συναγερμός.
  • Διαθέτει την πιο σημαντική μηχανική ευκολία την Snap’n Go χάρη στην οποία είναι δυνατή η με ένα μόνο χέρι χρησιμοποίηση του που αποτελεί μοναδική παγκόσμια αποκλειστικότητα. 
  • Με το δεύτερο πάτημα πάνω στην δισκόπλακα το λουκέτο οπλίζει ενώ ταυτόχρονα διαφορετικά ηχητικά αλλά και οπτικά(3 LED διαφορετικού χρώματος) δηλώνουν την κατάσταση της μπαταρίας αλλά και την ενεργοποίηση του συναγερμού. 
  • Το σώμα του λουκέτου και ο πείρος είναι κατασκευασμένα από επισκληρυμένο ατσάλι, καλυμμένα από ζωγραφιστό πλαστικό κάλυμμα που δίνει την δυνατότητα στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμφανίσεις. 
  • Συνοδεύεται από τσαντάκι μεταφοράς. 
Προστατεύστε την μηχανή σας! Επισκευτείτε τώρα το Lockitnow.gr/Ασφάλεια Μοτοποδηλάτων και επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου