Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Μάχη αστυνομικών με κλέφτες στον Άγιο Παντελεήμονα

Δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν ο δράστης επιχείρησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο που μόλις είχε κλέψει. Μια ...απλή διάρρηξη σε αυτοκίνητο στον Άγιο Παντελεήμονα μετατράπηκε σε πραγματική μάχη αφού οι κλέφτες δεν δίστασαν να τρακάρουν με διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα για να ξεφύγουν.


Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο έναν 35χρονο και μια 33χρονη. Αμέσως κατάλαβαν ότι το αυτοκίνητο δεν τους ανήκε και προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Ο 35χρονος όμως αντί να παραδοθεί πάτησε το γκάζι του κλεμμένου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα πρώτα να πέσει πάνω σε ένα αυτοκίνητο που περνούσε στο δρόμο και στη συνέχεια πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το κλεμμένο όχημα ακινητοποιήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να πλησιάσουν για να συλλάβουν τον 35χρονο και την 33χρονη. Ο οδηγός όμως έβαλε όπισθεν και πάτησε ξανά τέρμα το γκάζι με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους αστυνομικούς τραυματίζοντας τον έναν στο πόδι και τον άλλο στο χέρι. 

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες στον 35χρονο που συνέχισε όμως με χέρια και πόδια και χτυπά τους αστυνομικούς. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου