Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Είχε ρημάξει σπίτια και εταιρείες σε Γλυφάδα και Βουλιαγμένη

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί έναν 41χρονο Ρώσο την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από διαμέρισμα που είχε διαρρήξει.

Ο 41χρονος έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του β΄ ορόφου πολυκατοικίας και προσπαθούσε μέσω της υδρορροής να κατέβει.
Στην κατοχή του είχε ένα υφασμάτινο γάντι και ένα κινητό τηλέφωνο. Μέσα στο σπίτι του θύματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλη υγραερίου, φιάλη οξυγόνου, τρυπάνι και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μαζί με συνεργό του, είχαν κλέψει απο το σπίτι αντικείμενα, τιμαλφή ενώ χρησιμοποιώντας κόφτη οξυγόνου κατέστρεψαν ολοσχερώς το χρηματοκιβώτιο. Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο δράστης με τους συνεργούς του έχουν κάνει συνολικά 18 διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων σε σπίτια , καταστήματα και εταιρείες σε Γλυφάδα και Βουλιαγμένη.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου