Λίγα Λόγια...

Λίγα Λόγια...

Το blog αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα κλειδαριές ασφαλείας,πόρτες ασφαλείας,συναγερμούς,κυλίνδρους,κλειδιά κτλ. Ακόμη,το blog είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα lockitnow.gr από το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σε προϊόντα ασφαλείας. Από εκεί μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Δυο ληστείες σε Αθήνα και Αγίους Αναργύρους τη νύχτα

Διπλό το χτύπημα των ληστών απ' όταν έπεσε η νύχτα.. Για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο μπήκαν μίνι market και βενζινάδικα 

Το πρώτο χτύπημα των ληστών έγινε λίγα μετά τις 10 το βράδυ στην Αθήνα. Δυο άνδρες μπήκαν με τα όπλα στα χέρια σε ένα μίνι market. Ο άτυχος ιδιοκτήτης δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αναγκάστηκε να τους παραδώσει τα χρήματα. Οι δράστες έφυγαν τρέχοντας και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. 


Τα ξημερώματα στις τέσσερις έγινε το δεύτερο χτύπημα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ένα βενζινάδικο στους Αγίους Αναργύρους. Τέσσερα άτομα με ένα αυτοκίνητο εισέβαλαν στο χώρο του βενζινάδικου, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του. Οι δράστες εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με το αυτοκίνητο που είχαν και παρά τις έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άφαντοι.


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου